Weleens gehoord van slippers op maat?

Je hebt geen zin om elke dag nette en dichte schoenen te dragen. In je vrije tijd ga je het liefst voor gemak. Hoe vaak komt het niet voor dat je in het weekend uren op je pantoffels, teenslippers of blote voeten loopt? Doordeweeks zorg je ervoor dat je er piekfijn en professioneel uitziet. Ben je thuis, dan gun je je voeten frisse lucht. Ga je op vakantie of een dagje naar het strand, dan kies je heel vaak voor slippers. Tenzij je flinke afstanden moet lopen. Dan gaan slippers na verloop van tijd toch problemen geven. Dit is echter niet nodig als je kiest voor slippers op maat.

Slippers op maat, makkelijke schoenen met iets extra’s

Slippers die je aantrekt om van en naar de badkamer te lopen, of die je aan je voeten hebt als je ontbijt in je tuin, zitten gemakkelijk, maar bieden je niet of nauwelijks ondersteuning. Heb je snel last van je gewrichten of ben je van plan om actief bezig te zijn, dan kun je beter voor ander schoeisel kiezen. Tenzij je onze slippers op maat uitprobeert. Je ondersteuning is met maatslippers vele malen beter, terwijl je geen afstand doet van gebruiksgemak en het heerlijke vrije gevoel die teenslippers je kunnen geven. Slippers op maat worden exact naar jouw voet gemaakt. Daardoor passen ze perfect en geven ze je voeten de ondersteuning die ze verdienen.

Voordelen van slippers op maat

Of je nu een dagje rustig aan het strand doorbrengt, of met je maatslippers het centrum van een badplaats verkent, je voelt bijna niet dat je ze aan hebt. Dat is ook de bedoeling. Je kunt op maatslippers gerust uitgebreid shoppen en flinke afstanden afleggen. Je gewrichten en je spieren zullen er niets van merken. Dit ligt puur aan het feit dat het voetbed van maatslippers naadloos past op jouw voeten. Daardoor geven ze je voeten zeer goede ondersteuning, juist op je wat zwakkere plekken. Na een dag op maatslippers voelen je voeten, je spieren en je gewrichten niet vermoeid en heb je energie genoeg om ’s avonds je uitgaansschoenen aan te trekken en te genieten van een diner, een terras of tot in de kleine uurtjes dansen in een bruisende nachtclub.

Hoe laat je slippers op maat maken?

Maak een afspraak met een podotherapeut die aangesloten is bij Fits Footwear. Om te beginnen wordt er dan een zo goed mogelijk 3D-beeld gemaakt van je voeten. Dit 3D-beeld dient als mal voor je eigen zolen op maat. Daardoor weet je zeker dat de slippers op maat bij je passen. Geen standaardmaten of standaardzolen voor jou, maar een tailor-made oplossing. Als ze eenmaal precies weten hoe je voeten eruit zien en in elkaar zitten, gebruiken ze die informatie voor alle schoenen die je bij ons wilt bestellen. Elke voet is uniek en heeft een andere behandeling nodig. Waarom zou je niet voor maatwerk kiezen? Fits Footwear laat je kiezen uit diverse schoenen en slippers, in klassieke of meer trendy uitvoeringen. Omdat jouw voeten aan de basis staan, weet je zeker dat ze altijd passen en dat ze je altijd de best mogelijke steun geven. Je voeten zullen je dankbaar zijn.

Mode, Shops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.