De leukste cadeaus voor jouw man of vriend

Of je nu aan het shoppen bent voor zijn verjaardag, (late) Valentijnsdag, jullie jubileum of gewoon zomaar, je voelt je waarschijnlijk onder druk gezet om het perfecte cadeau te vinden – vooral als hij het soort man is dat alles al heeft (uhum jou). Een perfect cadeau vinden voor een man vinden de meeste vrouwen iets lastiger dan iets uitzoeken voor een vriendin. Een jurkje van hun favoriete boetiekwinkel, een lekker verwenpakket of samen gaan lunchen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Eigenlijk zijn er voor mannen ook genoeg dingen te verzinnen, maar misschien heb je er nog niet aan gedacht. Daarom hebben wij het voor jou op een rijtje gezet!

Hier ga je nooit mis mee

Een man heeft hier nooit genoeg van. Een nee, dit is geen raar cadeau, maar een horloge! Heb jij ooit weleens een man gesproken die zei: “nee schat, ik heb genoeg horloges”? Wij ook niet. Zie je hem al wekenlang stiekem kijken naar Tommy Hilfiger horloges? Dan is dit vast een hint voor het toffe cadeau dat hij weet dat hij van jou gaat krijgen. Vind jij zelf dat hij er al genoeg heeft of heb je nog wat extra budget over? Kijk dan eens naar een prachtige horloge box of – als hij van hightech houdt – een volledig draadloze oplader die zijn iPhone, AirPods en smartwatch oplaadt zonder zijn nachtkastje vol te maken met opladers en snoeren. Dus, als we eerlijk zijn, is dit ook echt een cadeau voor jou.

Kies iets persoonlijks

Zoals we al aangaven ga je met een horloge heren nooit mis, maar het kan ook leuk zijn om iets persoonlijks te geven. Een cadeau waar je écht over na hebt gedacht en waar jullie allebei mooie herinneringen mee kunnen ophalen. Denk eens aan een persoonlijk vinyl record. Verander “jullie lied” in een ingelijste print waar hij jarenlang plezier van zal hebben. Dit kan het nummer zijn waarop je hebt gedanst op je bruiloft, in de auto schetterde tijdens je eerste date, je snapt het idee vast wel!

Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.