Vijf webshops die elke vrouw moet kennen

Wij vrouwen hebben een druk bestaan, we hebben werk, een sociaal leven en willen daarnaast ook al onze series bijhouden. Af en toe hebben we daarom geen tijd om even de stad in te gaan. Daarom heb ik hierbij de vijf webshops die iedereen zou moeten kennen, en waar je (bijna) altijd de leukste nieuwigheidjes kunt vinden.

Zalando

Ik begin met een standaard webshop. Zalando. Hier kan je vaak voordelige goede deals vinden van de leukste musthaves. Ze hebben goedkope merken, wat duurdere merken, sportkleding, avondkleding en ook gewoon de leukst schoenen. Het is altijd handig om hier even door te scrollen… alhoewel, even meestal de hele middag wordt.

MyJewellery

Klinkt als een juwelier, maar ze hebben de leukste kleding om te matchen bij de sieraden die ze verkopen. Het is een Nederlands bedrijf, en ze hebben tegenwoordig zelfs drie winkels. Ze gaan als een speer. Voor de leukste sieraden en kleding kun je dus terecht op deze website.

Guts en Gusto

Wanneer je deze webshop ziet, dan wil je gelijk je creditcard tevoorschijn halen. Ze hebben de leukste kleding, en als je geluk hebt dat je Utrecht, Arnhem of Enschede woont, dan kan je nog naar de echte winkel ook. Ze verkopen kleding, schoenen en ook accessoires en vergeet de sale niet. Want ze hebben daar echt té leuke dingen in staan.

Asos

Asos is een niet Nederlandse webshop, maar zeker de moeite waard om te noemen in dit rijtje. Hierbij geldt ook, je kunt het zo duur maken als je zelf wil op deze webshop. Ze hebben de leukste merken die je al kent, maar ook een aantal merken waar je misschien nog nooit va hebt gehoord.

Pak je creditcard erbij, en ga lekker shoppen, dat heb je namelijk wel verdient 😉! Wil je meer leuke blogs lezen voor vrouwen? Kijk dan op vrouwentotaal.nl.

Kleding, Mode, Shops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.