De mode iconen van 2018

Zelf weet je natuurlijk heel goed wat je mooi vindt en wat bij je past. Maar het is natuurlijk altijd fijn om even een extra hulp achter de hand te hebben. Daarvoor hebben we de leukste en mooiste mode iconen van 2018 op een rijtje gezet. Volg en like ze, en doe vooral veel inspiratie op!

Anwar Hadid

We beginnen gelijk even met een mannelijk stijlicon, namelijk het broertje van Bella en Gigi Hadid. Hij is een prachtig plaatje en is net achttien jaar geworden. Hij is beginnend model en doet campagnes voor o.a. Hugo Boss en Tommy Hilfiger.

Candela Pelizza

Candela Pelizza is een Argentijns model. Toen ze zeventien jaar oud was is ze naar Milan verhuisd waar ze een fotoshoot kreeg voor de Italiaanse Vogue. Tegenwoordig heeft ze twee kids en is ze een stlylish influencer en iemand die je zeker in de gaten wil houden.

Fernanda Ly

Deze 22-jarige uit Japan is er zeker eentje om de gaten te houden de komende tijd. Ze was een muse voor Louis Vuitton en heeft covers gedaan voor Vogue Australië. Ze heeft een gothic style en staat bekend om haar suiperspin roze haar!

Gabrielle Richardson

Gabrielle is een prachtig model die onder andere werkt voor Urban Outfitters. Haar Instagram is gevuld met selfies, schilderijen en af en toe ook een mooie kiek uit haar modellen carrière.

Hannah Donker

Ken je die meiden, die via social media worden ontdekt? Hannah is er een van. Ze is de muse gewest van The Weeknd en heeft in zijn klip Secrets gespeeld. Maar nu zie je haar ook in de Elle Canada of in Garnier campagnes.

Lori Harvey

Last, but not least, Lori Harvey is de dochter van Steve Harvey en is een opkomend model die je zeker de komende tijd in de gaten moet houden. Ze werkt al met D&G en doet vult haar Instagram graag met haar leuke leven.

Deze influencers zijn zeker de moeite waard om haar de komende tijd te volgen. Ze zijn de nieuwe influencers en mode iconen van 2018. Ga ze volgen en scroll lekker door!

Voor meer leuke modeartikelen kijk je op vrouwenstijl.nl

Kleding, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.