Speelgoed en rollenspellen voor kinderen

Al doende leert men zeggen ze. Voor kinderen geldt dat niet anders. Wat kinderen volwassenen zien doen is wat ze zelf zullen imiteren. Daarom zijn er op school (of bij je thuis!) de middelen om te doen alsof. Naast de poppenhoek die vooral bij meisjes populair is kan het cowboy, indiaantje of riddertje spelen voor de jongens natuurlijk niet ontbreken. Maar er is nog ander speelgoed voor kinderen om hun rollenspel uit te spelen. Voor allerhande kleding voor kinderen om te verkleden voor rollenspellen klik je hier. Zo kan je op het strand koken en bakken met een heuse zandbakset in de letterlijke zin van het woord of kan je met een hoverboard-achtige step vergelijkbare scènes naspelen uit Back To The Future. Voor overige mode dingetjes kan je een kijkje nemen op Ysbreker. Daar vind je alles over kleding, ook voor volwassenen.

Melissa en Doug strand zandbakset

Jonge aspirant-koks zullen dol zijn op het bereiden van geweldige strandtraktaties met deze mooie, heldere en op zeedieren geïnspireerde Melissa en Doug Seaside Sand Baking Set! De vriendelijke en schelpvormige maatbekers, octopusgarde en krabmenglepel inspireren kinderen om te mixen, bakken en zelfs zeven, met behulp van het schildpaddeksel op de mengkom. Deze set stimuleert buitenavontuur en verbeeldingskracht, evenals hand-oogcoördinatie. De stevige handvatten zijn perfect voor kleine handjes, zodat zelfs jonge kinderen het leuk vinden om moddertaartjes en zandcakejes te maken!

Segway ninebot

Deze Segway Ninebot hoverboards zijn super gaaf en makkelijk te rijden! Mijn tween heeft een ouder model en hij vindt het geweldig. De Ninebot is een wereld verwijderd van de traditionele scooter in hoverboard-stijl. Het is gemakkelijk te leren en het gebruiksvriendelijke ontwerp van de kniebediening maakt het ook de beste keuze voor zowel kinderen als volwassenen. Stap gewoon op en je hebt het in slechts enkele minuten onder de knie. Voeg je Ninebot S toe en ervaar zelf waarom dit de meest populaire keuze is van rijders over de hele wereld. Het is uitgerust met het magnesiumlegering skelet op luchtvaartniveau, de Ninebot S is licht in gewicht maar sterk in kwaliteit. De hoge elasticiteit, warmteafvoer, schokabsorptie en corrosieweerstand zijn allemaal superieur aan gewone aluminiumlegeringen. De luchtbanden zorgen voor een comfortabele en soepele rit op hobbelige wegen. Kniebedieningsstang zorgt voor nauwkeurig sturen en gemakkelijk optillen. Dankzij de krachtige dubbele 400W-motoren haalt de Ninebot S gemakkelijk de max. snelheid van 10 mph. Een enkele volledig opgeladen batterij kan tot 22 km lopen, met een klim van max. helling van 15°. De kniebedieningsstang kan ook snel worden losgemaakt om de Ninebot S in een mum van tijd in kleine ruimtes te laten passen.

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.