Mode accessoires die je outfit afmaken

Vraag je je ooit af hoe bepaalde vrouwen en mannen er altijd goed uitzien, ongeacht wat ze dragen? Ze kunnen gewoon een T-shirt en een spijkerbroek rocken, maar toch komt de outfit er stijlvol uit. Hoewel je misschien denkt dat merkkleding, een stylist of een oneindige kast de schuldige is, is er een ander stukje van de puzzel dat een outfit kan maken of breken. Het geheim is namelijk de kunst van accessoires. Dit zijn de basics die je in huis moet hebben om dit ook onder de knie te krijgen!

Voeg een riem toe

Dit lijkt misschien standaard, maar met een riem kun je alle kanten op. Het is geen wonder dat ze vorig jaar een volledige comeback hebben gemaakt. Draag een brede riem over een zwierige jurk om hem te “breken” of gebruik een felgekleurde riem over een zwart of witte jurk om de outfit interessanter te maken en je rondingen te benadrukken. Hiernaast kun je een riem natuurlijk ook dragen op de normale manier. Kies voor een riem met een statement gesp, zodat hij niet standaard is, maar een echte mode accessoires. Heb je deze riemen nog niet in huis? Bezoek eens een speciale riemenzaak met riemen heren en/of riemen dames. Het kost misschien wat extra, maar een kwaliteit item zal zeker meer indruk maken!

Maak je look af met een stijlvolle tas

Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, een stijlvolle handtas komt altijd van pas. Afhankelijk van de gelegenheid kies je de maat uit en de kleur. Wanneer je neutraal gekleurde kleding draagt, kun je kiezen voor een gekleurde tas om je outfit op te fleuren. Denk eens aan pastel items. Het is niet too much, maar springt er toch uit!

Draag een statement-uurwerk

Het dragen van een statement horloge laat je er professioneler uitzien en je kunt tegelijkertijd je gevoel voor stijl laten zien. Er is een breed scala aan horloges beschikbaar in allerlei prijs categorieën, dus ik weet zeker dat je iets kunt vinden wat bij jou past!

Glamour & Fashion, Kleding, Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.