3X de leukste webshops waar je zeker slaagt!

Het lijkt wel of er elke dag nieuwe winkels en webshops bij komen die kleding verkopen. Als je een keer iets nieuws wil proberen kan het daardoor erg moeilijk zijn om een geschikte webshop te vinden. Daarom geef ik graag wat tips voor leuke webshops waar je zeker zult slagen.

1.     Orange Icons

Orange Icons is een hele leuke webshop en officiële partner van het toffe merk SuperDry. Dat is een supertof merk met leuke trendy items. Deze worden in de webshop van Orange Icons aangevuld met andere kwalitatieve kledingstukken. Alles in deze webshop is mooi en van goede kwaliteit, waardoor alles wat je hier besteld een succes wordt. De stijl van deze webshop is voornamelijk casual, wat ideaal is in deze tijd. De webshop biedt zowel dames- als herenkleding, dus voor iedereen valt hier iets leuks te vinden. Vanaf 50 euro krijg je bij deze winkel gratis verzending.

2.     Costes

Costes is dé winkel voor een iets formelere look. Niet meteen een volledig zakelijke garderobe, maar wel voor wat goede strakke blazers of nette broeken tussen de fleurige rokjes en shirts met print. Costes biedt enorm veel outfit inspiratie. Als ik zelf niet weet wat ik aan wil of een complete outfit wil scoren, is Costes hier de plek voor. Een minpuntje voor deze webshop is wel dat je altijd moet betalen voor verzending. Maar ophalen in de winkel is wel gratis, dus wanneer er een Costes winkel in jouw stad zit is dat misschien een oplossing.

3.     Hunkemöller

Misschien al een bekende webshop, maar omdat de lente er aan komt wilde ik deze toch benoemen. Voornamelijk omdat Hunkemöller dé ‘place to be’ is voor de meest trendy badkleding. Zelf koop ik bijna elk jaar wel een nieuw setje badkleding en daarvoor bezoek ik altijd even de Hunkemöller webshop. Bij Hunkemöller is verzending vanaf 60 euro gratis.

Mode, Shops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.