Met dit product heb je nooit meer last van vet haar

Heb je veel last van vet haar? Dat is vervelend, want dan heb je nooit het idee dat je haar goed gewassen is. Met een vettig haar shampoo bar los je dit makkelijk en snel op. De shampoo bars zijn speciaal gemaakt zodat ze vet haar tegengaan. Hier zitten namelijk speciale extracten in die de hoofdhuidvetten weer op balans brengen en je haar minder vet doen aanvoelen na een goede wasbeurt. Deze shampoo bar speciaal voor vettig haar is ontwikkeld om je haar goed te reinigen en minder vet tot helemaal niet vet te doen aanvoelen na de wasbeurt. 

Shampoo bars zijn de oplossing 

Shampoo bars zijn je oplossing tegen vet haar, maar sowieso een goede oplossing als je nog een goede shampoo zoekt. Een shampoo bar is een natuurlijke shampoo die geheel met natuurlijke ingrediënten en zonder plastic en plastic verpakking gemaakt wordt. In de shampoo bar voor vettig haar zitten speciale extracten die vet haar tegengaan, maar je kunt ook kiezen voor een shampoo bar voor normaal tot vet haar of een shampoo bar speciaal voor pluizig, duf of krullig haar. Bij shampoo bars heb je genoeg keuze en dan ben je ook nog eens goed bezig voor milieu en portemonnee. Shampoo bars gaan namelijk vaak voor meer dan 75 wasbeurten mee. Dat scheelt een hoop shampooflessen waarvan je haar vet wordt kopen. 

Leuke andere producten voor erbij

Shampoo bars zijn helemaal populair aan het worden. Ze zijn niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. Naast shampoo bars kun je nog veel meer leuke producten kopen zoals conditioner bars, body bars en face bars. Met al deze producten maak je je doucheroutine een heel stuk duurzamer. Heb je veel last van vet haar, kies dan de speciale shampoo bar en conditioner bar voor vet haar, zodat je haar na het wassen minder vet aanvoelt en nog goed zit ook.

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.