Geef een gepersonaliseerd kraamcadeau

Wat is er leuker dan een kraamcadeau geven met de naam van de baby. Het is uniek, persoonlijk en ook nog eens praktisch. Vind hieronder inspiratie voor de leukste gepersonaliseerde kraamcadeau ’s.

Gepersonaliseerde speenkoord

Een speenkoord is leuk en erg handig. Omdat de speenkoord handig bevestigd kan worden met een klem aan de kleding van het kindje kan het speentje niet meer overal rondslingeren. Ook is het handig dat meteen duidelijk is van wie de speen is, doordat de naam op de speenkoord staat. Daarnaast is het veel hygiënischer omdat de speen niet meer op de grond kan vallen. Kortom, van een speenkoord gaat het kindje super veel plezier hebben. Een heel origineel en praktisch kraamcadeau. Vaak worden speenkoorden hand gemaakt met kralen en steentjes. Dit maakt de speenkoord nog unieker en mooier.

Gepersonaliseerde groeimeter

Groeimeters met de naam zijn het ideale cadeau voor een babykamer. Met een groeimeter met naam kunnen ouders hun groei van hun kindje bijhouden. In het begin groeit een kindje zo ontzettend snel dat ze er verbaast van zullen zijn hoe snel dat gaat. Naast dat een groeimeter met naam heel erg praktisch is, is een groeimeter met naam ook een leuke decoratie. Je kan de groeimeter met naam handig ophangen met een kwaliteit houten ophangsysteem. De groeimeters van Goedgemerkt zijn beschikbaar is verschillende designs. Van een prinsessen groeimeters tot een stoer vliegtuigen groeimeters. Voor elke babykamer is er dus een passend design beschikbaar. Ook worden groeimeters vaak gebruikt is klaslokalen of bij logeerkamers. Het is dus ook heel erg leuk om bijvoorbeeld een groeimeter met naam cadeau te doen aan de kersverse opa en oma, zodat ze bij bezoek hun kleinkind kunnen meten. Kijk op Goedgemerkt.nl voor meer inspiratie en bestel een groeimeter met naam!

Gepersonaliseerde kleerhangers

Dit kraamcadeau is erg handig en heel persoonlijk. Weinigen hebben kleerhangers met hun eigen naam, wat het ook erg origineel maakt. Ouders krijgen waarschijnlijk ook veel kleding, of hebben al veel leuke outfits gekocht, dus ze zullen nooit genoeg kleerhangers hebben. Vaak hechten moeders ook veel waarde aan bijvoorbeeld het eerste pakje wat hun kindje gedragen heeft. De kersverse moeder kan deze kledingstukken met mooie herinneringen bewaren aan een gepersonaliseerde kledinghanger. Hierdoor kan ze het ook als een mooi decoratie gebruiken op de babykamer.

Shops, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.