Deze kleding mag in geen enkele heren kledingkast ontbreken!

De gemiddelde man is anno 2021 een stuk meer met zijn uiterlijk bezig dan in bijvoorbeeld 2001. Dit komt omdat mode en uiterlijk vroeger met name als “vrouwen interesses” werden gezien. Nu is de interesse van de gemiddelde man in deze onderwerpen nog altijd lager dan de interesse van de gemiddelde vrouw, maar een man hoeft zich tegenwoordig echt niet meer te schamen als hij zich bezighoudt met zijn eigen uiterlijk! In deze blog hebben we het dan ook over enkele kledingstukken die in geen enkele heren kledingkast mogen ontbreken.

Smoking

Een smoking is een kledingstuk dat elke man paraat dient te hebben. Je weet het namelijk maar nooit als je deze een keer nodig hebt. Zo kun je spontaan een benefiet of een gala dient te bezoeken. Dit zijn gelegenheden waar je absoluut niet underdressed kunt aankomen! Het is daarom ook erg belangrijk om jouw smokings op maat te laten maken. Hoe beter de smoking zit, hoe beter deze ook uit de verf komt. Daarnaast is een smoking vaak erg duur. Wanneer je dan toch een smoking koopt, dan kun je het beste een kwaliteits smoking kopen die op maat gemaakt is. Je zult hier misschien net iets meer voor betalen dan voor een standaard smoking, maar dit prijsverschil is duidelijk terug te zien in jouw uitstraling in de smoking. Ben je op zoek naar topkwaliteit smokings? Bezoek dan de website van Henk ter Horst eens. Je vindt hier gegarandeerd wat je zoekt!

Riemen

Een man zonder riem ziet er waarschijnlijk in iedereens ogen behoorlijk vreemd uit. Hoe goed de broek ook aansluit, we raden je altijd aan om alsnog een riem te dragen. Waar een riem namelijk vroeger voornamelijk bedoeld was om de broek strak om de middel te kunnen trekken is de riem tegenwoordig steeds meer een accessoire geworden. Een riem kan de outfit namelijk afmaken! Zo zijn er riemen met spannende en wilde patronen voor een leuke avond uit of hele casual en neutrale riemen voor formele gelegenheden. We raden iedere man dan ook aan om minimaal drie riemen in de kledingkast te hebben. Het gaat hierin om één formele riem, één informele riem en een riem voor alledaags gebruik!

Kleding, Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.