De verschillen tussen gellak en normale nagellak

Lak jij wel eens je nagels in een mooi kleurtje of zelfs patroontje, maar gebruik je daarvoor normale nagellak? Dan ken je vast de ergernis van lak die snel afbladdert. En nail art is met normale nagellak een hele klus, die nooit echt geweldig uit de verf komt. Dé oplossing voor jou is gel nagellak. Lees hier wat de verschillen zijn tussen gellak en normale lak, en waarom specifiek de gellak van Yinger Cosmetics een aanrader is. 

De voordelen van gel nagellak

Wat gellak zo fantastisch maakt, is ten eerste het feit dat het heel lang heel mooi blijft. Je kunt er zo twee weken mee vooruit. Het bladdert niet af zoals gewone nagellak, en behoudt z’n glans eveneens. In feite hoef je het pas bij te werken als het uit is gegroeid. Iets dat je met normale nagellak je nooit overkomt. Ga je op vakantie en heb je geen zin om aldaar je nagellak bij te moeten werken, dan is een gellakje nemen vlak voor vertrek echt een uitkomst. En dat kun je tegenwoordig helemaal zelf doen, namelijk op je gemak in je eigen huis. Met gellak bespaar je ook nog eens geld ten opzichte van gewone nagellak. Het gaat immers veel langer mee en droogt veel minder snel uit. Bovendien is het resultaat een stuk mooier, want waar je gewone nagellak eigenlijk gelijk als zodanig herkent, krijg je met gellak echt een professioneel resultaat. Bovendien ben je met gellak heel makkelijk in staat om prachtige effecten te creëren. Denk aan ombre, het mengen van kleuren met elkaar, en allerlei patroontjes. Ook kun je nagelstickers en diamantjes gebruiken. Deze blijven dankzij de gel perfect zitten – waar ze bij gewone nagellak er al snel af vallen.

De gellak van Yinger cosmetics

Welke gellak kun je nu het beste kopen? Er zijn immers zó veel aanbieders van gel nagellak tegenwoordig… De gellak van Yinger cosmetics is wat ons betreft een aanrader. Op hun website vind je werkelijk elke kleur die je je kunt voorstellen, en nog veel meer. Ga bijvoorbeeld voor een mooie nude look of opvallende glitters. Ze hebben hun nagellakjes onderverdeeld in verschillende thema’s, zodat je snel jouw favoriete keuzes eruit pikt. Naast lak vind je op hun site ook nail care en cadeaubonnen. Een super leuk cadeau om te geven en krijgen!

Hoe creëer je mooie gelnagels?

Het zetten van gellak gaat net even anders dan gewone nagellak. De lak droogt namelijk niet uit zichzelf; daar heb je een uv-lamp voor nodig. Maak eerst je nagels goed schoon, en gebruik een primer. Daarna breng je 1 tot 3 laagjes aan van je favoriete kleur (of kleuren), en klaar ben je. Eventueel kun je nog een topcoat aanbrengen voor extra glans en duurzaamheid. Zo kun jij de komende weken weer vooruit, en kun je fijn de tijd nemen om over je volgende nagelkleurtjes na te denken. Wil je meer weten over gelnagels creëren? Bezoek dan de website van Yinger cosmetics. Daar vind je namelijk duidelijke instructies over hoe je dit het beste aanpakt. 

Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.