Een mooie heren portemonnee of dames portemonnee van echt leer koop je voordelig bij Arrigo Lederwaren. Wij hebben een uitgebreide collectie leren portemonnees in vele soorten en maten. 3 kleuren gemaakt van vintage look buffelleer, zwart, bruin en lichtbruin en 11 kleuren zacht en soepel rundleer. Van kleine portemonnees die makkelijk in je zak of tas passen tot aan een grote beurs met wel 3 briefgeld vakken waar zelfs je smartphone in past en alles er tussenin.

Een leren portemonnee met RFID-bescherming

Om je spullen extra te beschermen tegen het contactloos uitlezen hebben wij ook leren portemonnees met RFID-bescherming (Radio-Frequency Identification). Omdat de meeste cards een RFID-tag hebben kunnen digitale zakkenrollers je betaalgegevens of andere belangrijke gegevens kopiëren zonder dat jij dat in de gaten hebt. Dit heet skimmen. Onze portemonnees met RFID hebben een speciale folie om dit tegen te gaan, een veilig gevoel!

Vind en koop vandaag jouw leren portemonnee

Browse naar onze afdeling portemonnee dames en gebruik de filters aan de linkerkant op onze website om een selectie te maken en jouw perfecte portemonnee te vinden, filter op kleur en/of leersoort. Plaats je bestelling en wij gaan direct aan de slag om de portemonnee in te pakken en zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen, bestellingen van 50 euro of meer leveren wij gratis af. Omdat Arrigo Lederwaren zijn leren portemonnees in eigen beheer laat produceren kunnen wij de kwaliteit waarborgen en altijd de beste prijs hanteren.

Leren portemonnees met ruimte voor briefgeld, muntgeld en pasjes

In de leren portemonnees van Arrigo kun je al je briefgeld, muntgeld, pasjes en in sommige grote modellen zelfs je smartphone meenemen. Wij hebben dames portemonnees met een mooie dierenprint of bloemenprint in ons assortiment maar ook bijvoorbeeld heren portemonnees in de afdeling portemonnee heren met een ketting eraan zodat je hem veilig aan je broek vast kunt maken. Welke maat of kleur portemonnee je ook zoekt, wij hebben ze op voorraad. Combineer je portemonnee van buffelleer of rundleer met dezelfde kleur tas of riem en maak de blits.

Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.