3 tips voor de perfecte feestoutfit

Hoewel het festivalseizoen op zijn einde loopt, is er met het versoepelen van de coronamaatregelen steeds meer mogelijk. Iedereens agenda raakt dan ook voller en voller met feestjes, afspraakjes en ontmoetingen. Echter, hoe bereid jij je voor op deze feestjes en welke outfit moet je dragen om er fris en fruitig uit te zien? Hoewel het antwoord op die vraag voor iedereen verschilt, kunnen wij je wel een aantal tips geven waarmee jij helemaal ready to go bent!

1.Comfortabel en classy

Misschien behoor jij wel tot de groep thuiswerkenden die dag in dag uit in zijn joggingbroek flaneerde. Hoewel deze uiteraard niet mee kan naar een gezellig feestje, kun je wel degelijk rekening houden met comfort in je outfit. Als jij je namelijk niet op je gemak voelt op hakken, kun je ook mooie lakschoenen dragen zonder hak. Op die manier doe jij niet onder voor de andere gasten én voel jij je als een vis in het water op het feestje!

2.Pas je oogkleur aan je outfit aan

Deze tip is mogelijk niet het eerste waar je aan dacht toen je je kledingkast opende. Desondanks kun je je oogkleur, net als je schoenen en accessoires, afstemmen op de rest van je look. Dit doe je door gekleurde lenzen te dragen. Hiermee maak je je outfit helemaal compleet. Supereenvoudig dus en ideaal om in het oog te springen van de andere aanwezigen! Probeer bijvoorbeeld kleurlenzen van het bekende lenzenmerk Alcon.

3.Kies de juiste tas

Vrouwen zullen bekend zijn met deze struggle: welke tas neem je mee naar een feestje? Uiteraard neem je geen grote hutkoffer mee, maar het kan wel handig zijn om een kleine rugzak of schoudertasje mee te nemen naar het feest. Daar kun je namelijk bij gebrek aan broekzakken je telefoon, pasjes en lippenstift in kwijt. 

Mode, Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.