3 tips om je zelfverzekerder en vrouwelijker te voelen

Helaas wordt lang niet iedereen geboren met het zelfvertrouwen van een pauw, hoe graag we dat ook zouden willen. Dat betekent echter niet dat je geen regie over jouw eigen leven kunt nemen en verandering in jouw specifieke situatie kunt brengen. Zou je je graag wat zelfverzekerder en vrouwelijker willen voelen, maar weet je niet goed hoe je dat kunt bereiken? Lees dan even onderstaande blog want hierin geven wij jou drie handige tips zodat jij aan je zelfvertrouwen kunt werken. Voordat je het weet ga je voortaan iedere ochtend als een zelfverzekerde vrouw de deur uit. Lees snel verder!

Draag kleding die past bij je figuur

Iedere vrouw heeft een ander figuur. Zo wordt de één geboren met een zandloperfiguur terwijl de ander het moet doen met een lichaam in de vorm van een peer of een appel. Er is geen goed of fout zolang je maar weet welke kleding het beste past bij jouw specifieke figuur. Natuurlijk ben je helemaal vrij om zelf te bepalen wat voor kleding je draagt, maar soms is het wel zo dat je bepaalde kleding beter niet of juist wel kunt dragen met jouw figuur. Wanneer je een wat voller figuur hebt, is het bijvoorbeeld af te raden om kleding met horizontale strepen te dragen. De strepen zullen die delen van jouw lichaam die je het liefst verbergt juist alleen maar accentueren en uitlichten. Door te kiezen voor verticale strepen oog je langer en daardoor vaak ook smaller. Door kleding te dragen die past bij je figuur voel je je een stuk zelfverzekerder!

Investeer in goede kwaliteit ondergoed

Veel mensen vergeten het nog wel eens, maar ook het ondergoed dat je draagt, heeft invloed op je humeur, stemming en zelfvertrouwen. Ondergoed dat niet fijn zit, te klein is of juist te groot, leidt ontzettend af waardoor je vaak alleen nog maar daar mee bezig bent en niet meer met datgene waar eigenlijk je aandacht en focus hoort te liggen. Investeer daarom altijd in goede kwaliteit ondergoed. Kijk bijvoorbeeld eens bij het ruime aanbod dames ondergoed van Sliponline. Je vind hier ondergoed van allerlei bekende merken die bekend staan om hun goede kwaliteit.

Zorg dat je de juiste lichaamshouding aanneemt

Kleding en ondergoed kunnen een hoop doen, maar wanneer je niet de juiste lichaamshouding aanneemt, zul je je wellicht alsnog onzeker voelen. Onder een juiste lichaamshouding verstaan we: hoofd omhoog, borst vooruit en schouders naar achteren. Probeer het zelf eens en ervaar wat voor positief effect zo’n kleine verandering in lichaamshouding al kan hebben op hoe je jij voelt en over jezelf denkt. En vergeet niet: wees lief voor jezelf!

Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.