Wat zijn de beste en veiligste trampolinemerken van 2020?

Een trampoline in de achtertuin is erg leuk voor het hele gezin. En een geweldige oefening ook. Met een beetje onderzoek en vergelijken, waren we in staat om een geweldige trampoline te vinden voor onze familie en tuin.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan fabrikanten, vormen en maten van trampoline. Ze lijken echter allemaal op elkaar te lijken. Ze beweren allemaal de beste trampoline te zijn. En het is moeilijk om aan een casual look te zien welke de veiligste en meest duurzame is.

De trampoline-industrie is de afgelopen jaren geëxplodeerd en er zijn veel verschillende opties die er zijn. Zoveel zelfs, dat het moeilijk kan zijn om tussen hen te kiezen, vooral wanneer er zoveel factoren zijn om te balanceren.

Daarom hebben we de tijd genomen om uit te zoeken wat volgens ons de beste vier (in willekeurige volgorde) beschikbare buitentrampolines zijn. Laten we er meteen in springen!

  1. Etan premium gold trampolines

Een Etan premium gold trampoline is een populaire trampoline waarin kwaliteit en veiligheid tot in detail is doorgevoerd. Deze trampoline is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals een ronde trampoline of een rechthoekige trampoline. Daarnaast is er ook nog de keuze uit een opstaande trampoline of uit een Etan premium gold inground trampoline. Het voordeel van een inground trampoline is dat deze maar 20 cm boven de grond uit steekt. Hierdoor wordt de valhoogte beperkt. De Etan Premium Gold trampoline wordt geproduceerd in Europa, waardoor het echt een kwaliteitsproduct is in tegenstelling tot andere aanbieders die hun producten laten ontwikkelen in Aziatische landen.

  • Zupapa

De Zupapa-trampoline komt in verschillende maten en is niet voor niets een van de populairste. Het heeft een geweldige balans tussen kwaliteit en prijs, blijft betaalbaar met behoud van een hoog kwaliteitsniveau. En kwaliteit krijg je van deze in Duitsland vervaardigde trampoline. Gemaakt van zwaar verzinkt staal, zult u zich heel weinig zorgen hoeven maken over roest. De poten zijn breed en beugelvormig om een ​​hoge mate van stabiliteit te bieden en zijn bevestigd aan de palen van het veiligheidsnet om de sterkte te vergroten en draaien te voorkomen als gevolg van regelmatig gebruik of weerspatronen.

  • Skywalker

Skywalker loopt over het algemeen voor op trampoline-technologie, wat in de meeste gevallen ‘veiligheid’ betekent, en dat is hier absoluut te zien. Een van de veiligste en leukste trampolines op de markt, de Skywalker 12-voet ronde is fantastisch voor gezinnen met een of twee kinderen die tegelijkertijd willen spelen. Hun matten zijn strak geweven voor uitstekende sterkte en ze hebben enkele van de beste veren die beschikbaar zijn, waardoor elke sprong helder is. De materialen zijn uitstekend en kunnen goed tegen de elementen, soms jarenlang zonder enige significante schade anders dan vervaging.

  • Kangaroo

Als er één woord is om de 15-voet ronde van de Kangaroo Hopper te beschrijven, zou het “slank” zijn. Deze trampoline lijkt op het soort rebounder dat James Bond zou gebruiken, gemaakt van zwart, gepoedercoat gegalvaniseerd staal. De poten zijn in feite gebogen om de curve van het frame te volgen, voor meer stabiliteit en het elimineren van de “hotspots” waar een trampoline uit balans kan raken door te proberen op een van de afgesneden randen te komen.

De veren zijn super sterk en veerkrachtig. Gecombineerd met een zware mat die voelt alsof hij barst van potentiële energie, kun je hiermee een serieuze hoogte bereiken. De netbehuizing is strak en lijkt klaar om willekeurige jumpers te vangen, plus het wordt geleverd met een ritsdeur voor gemakkelijke toegang en maximale veiligheid.

Technology, Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.