Kinderkleding trends zomer 2020

Nu de weersverwachting eindelijk een stuk mooier wordt, begint het bij veel mensen te kriebelen om een nieuwe zomergarderobe aan te schaffen. Terwijl je voor jezelf de laatste modetrends bij vrouwenlab op de voet volgt, is er nog maar weinig te vinden over de kinderkleding trends voor de aankomende zomer. Ben jij dol op mode en wil je dat ook de kinderen er de komende zomer tiptop gestyled bij zitten? Lees dan snel verder voor de beste trends van het aankomende seizoen!

Opvallen mag

Trekt jouw kind ook liever de meest felle kledingstukken uit de kast? Dan kan hij of zij met de volgende zomertrends goed uit de voeten. In de zomer van 2020 mag je lekker opvallen. Kies daarom voor lekkere felle (neon) kleuren en je brengt het zonnetje vanzelf in huis! Kleding in alle kleuren van de regenboog, lekker combineren en je kind loopt er tiptop gestyled bij. Opvallend is ook de focus voor colorblocking. Kleuren die je vroeger wellicht nooit met elkaar gecombineerd had, kunnen nu opeens wel. Denk bijvoorbeeld aan roze met geel of roze met rood, alles is mogelijk.

Drukke prints

In het kader van ‘opvallen mag’ komen ook de meest drukke prints weer helemaal in de mode het aankomende seizoen. Van de populaire tijger- en luipaardprint tot vrolijkgekleurde brede strepen. Hoewel niet ieder kind of ouder op deze trend zit te wachten, went het heel snel. Probeer daarom gerust wat (gekke) combinaties uit en wees verrast door het resultaat.

Aardekleuren

Ben je zelf niet zo van de uitgesproken kleding of is je kind niet iemand die graag opvalt? Geen probleem! Er zijn gelukkig nog genoeg andere trends om er deze zomer trendy – en toch iets minder opvallend- bij te lopen. Maak bijvoorbeeld gebruik van geweldige vintage kleding in aardetinten. Oranje, rood, bruin en mosgroen zijn ontzettend populair het komende seizoen. Maak gebruik van fijne vintage items zoals wijdvallende broeken of een schort jurkje met bijpassend shirt en pofmouwen.

Stoere kleding voor kleine avonturiers

Is jouw mannetje een enorme fan van de ruimte of is hij dol op auto’s? Dan zal hij vast genieten van de komende fashiontrends. Deze zomer mag je jouw voorliefde voor auto’s, raketten en astronauten laten zien. Shirts met prints en bijpassende broeken mogen éindelijk gezien worden. Discussies over die ene drukke print hoeven dus ook niet meer ontstaan. Mama, geloof het maar, de smaak van jouw stoere avonturier past helemaal bij het modebeeld deze zomer.

Wil je toch iets minder opvallends voor jouw stoere zoon? Laat hem dan matchen met zijn papa. Vader-zoon outfits zijn helemaal in tegenwoordig. Zoek dus gerust naar de mooiste fashiontrends op mannenlab en kies voor een geweldige ‘twin-outfit’. Zo loopt niet alleen jouw kleinste mannetje er fashionable bij, maar zal ook jouw grote man aangenaam verrast zijn. Win-win!

Stoere meiden

Zijn er enkel meisjesachtige kleding trendy deze zomer? Welnee! Ook voor de stoere meiden is er genoeg te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van metallic kleuren? Denk hierbij niet alleen aan zilver en/of aluminium, maar ook aan felblauw of goudachtige kleuren. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk deze zomer. Laat je stoere meid daarom zeker haar eigen gang gaan in de kledingwinkel. Grote kans dat je verrast gaat worden.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.