De stijlvolste vrouwen in de Quote 500

De quote 500 lijst 2021 is bekend en daar staan een aantal dames in de we kennen. Een paar daarvan zijn (deels) zo rijk geworden door hoe stijlvol ze zijn en hun connectie met fashion. Wij hebben veel blogs voor vrouwen afgespeurd om meer te weten te komen over deze dames en we stellen ze graag aan je voor.

Doutzen Kroes

Doutzen heeft natuurlijk een jarenlange carrière in de top van de modellen wereld. Ze is met recht een stijlvolle vrouw te noemen. Ze heeft meerdere shows gelopen voor Victoria’s Secret en is jarenlang het gezicht en lijf geweest voor Hunkemöller. Dit zijn allemaal erg succesvolle en lucratieve samenwerkingen geweest voor het model want haar vermogen wordt geschat rond de 29 miljoen euro.

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is ooit bekend geworden van de soap serie ‘onderweg naar morgen’, daarna is ze van acteren nar presenteren overgestapt en is ze naast haar tv-carrière een modemerk gestart. Samen met Ruben Bontekoe runt ze NP Fashion met daaronder 5 verschillende modemerken. De bekendste hiervan is waarschijnlijk ‘NIKKIE’, maar daarnaast staan ook NIK&NIK, Fifth House, Selected by Kate Moss en SUSTAIN onder haar naam. Deze zijn bij elkaar zo succesvol geworden dat ze al een tijdje in de quote 500 staat. Haar vermogen wordt geschat rond de 28 miljoen en dat is ondanks corona stabiel gebleven.

Lara Stone

Deze naam klinkt aardig Brits, maar tijdens ons onderzoek voor deze lijst kwamen we erachter dat dit topmodel gewoon uit het Brabantse Geldrop komt. Ook Lara is enorm succesvol als model en heeft met haar spleetje tussen de tanden en haar modellen vaardigheden aardig wat miljoenen bij elkaar gespaard. Haar vermogen wordt geschat rond de 14 miljoen.

Zo zie je maar dat onze liefde voor mode zo gek niet is. Met hard werken en een goed stijl kun je over een paar jaar zo op de quote 500 lijst belanden.

Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.