10 tips voor het vinden van de perfecte tatoeage
  1. Nadat je een idee hebt gevonden dat je bevalt, kunt je elk ontwerp dat je vindt aanpassen aan je persoonlijke smaak. Je zou bijvoorbeeld een afbeelding kunnen zoeken van een tatoeage die je echt leuk vindt, maar misschien wil je er maar een deel van, of misschien wil je de kleuren veranderen.
  2. Als je iets volledig origineels wilt, is er een goede tattoo-artiest beschikbaar om er een voor je te ontwerpen als je dat wilt. Wees niet bang om hulp te vragen bij het maken van je eigen unieke ontwerp.

  3. Je fantasie is de limiet! Besteed wat tijd aan creatief brainstormen. Neem geen genoegen met je eerste idee.
  4. Bedenk hoe je tatoeage in verschillende culturen kan overkomen. Zal deze iemand kunnen beledigen? Betekent de symboliek voor iemand iets negatiefs?

  5. Als je iets in Aziatische karakters wilt schrijven, kies dan heel zorgvuldig en controleer je ontwerp nogmaals. Niet alleen kan jouw idee van de betekenis helemaal verkeerd zijn, er kan ook een dubbele betekenis of een ander aspect aan verbonden zijn waar je niet aan hebt gedacht. Doe eerst je onderzoek; vertrouw de interpretaties op de winkelmuren zeker niet.

  6. Denk na over het soort tatoeage of ontwerp dat je 10 jaar geleden zou hebben gekregen en vraag jezelf af of je dat nu leuk zou vinden. Als dit niet het geval is, houd dan serieus rekening met dit feit. Kun je voorkomen dat je later van gedachten verandert over je ontwerp? Hoe kun je anticiperen op je toekomstige smaak? De conclusie kan zijn dat je te veranderlijk of te kieskeurig bent om een ​​ontwerp te kiezen dat je voor altijd leuk zult vinden. Een goede oplossing is dan een tijdelijke tattoo nemen. Test dit eerst een paar weken uit en experimenteer met verschillende ontwerpen voor je de definitieve keuze maakt.

  7. Afgezien van zelfgemaakte tatoeages, zijn namen het meest voorkomende tatoeage-type dat mensen meestal willen verwijderen of bedekken. Tenzij het de naam van je kind of een overleden dierbare is, moet je ervoor zorgen dat er geen naam op je huid wordt getatoeëerd!
  8. Misschien wil je een tatoeage laten zetten met een ander familielid (vrienden zijn misschien te tijdelijk voor een tattoo) die bij elkaar passen of samen gaan. Misschien wil je wel een tatoeage van een familiesymbool, zoals een embleem of achternaam?

  9. Je tatoeage hoeft geen diepe betekenis te hebben. Wees niet bang om een ​​stripfiguur te laten zetten als je er echt van houdt!

  10. Houd er rekening mee dat het meer kost om voet-, hand- en gezichtstatoeages te krijgen, omdat ze meer bijwerking nodig hebben en meer tijd en aandacht nodig hebben om te genezen. Sommige artiesten weigeren dit soort tatoeages ook te doen, vooral als je nog geen tatoeages hebt op meer zichtbare gebieden.
Glamour & Beauty, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.