Veel mensen zijn heel snel geneigd om de kat uit de boom te kijken. We willen eerst zien hoe en wat, voordat we zelf actie ondernemen. Ze vinden het fijn om eerst even af te wachten, zodat de plek, het ding of wat dan ook een vertrouwelijke sfeer om zich heen krijgt. Deze tactiek passen we niet alleen toe op mensen, dieren of locaties, maar ook op kleding. Open je kledingkast eens en wees dan eerlijk: heeft alles niet wat van elkaar weg?

Voelt als vertrouwt

Vaak weten we goed wat voor kleding ons leuk staat en wat niet: mensen hebben bijvoorbeeld complimentjes gegeven of veel mensen raden je iets aan. Als we weten dat iets ons goed staat en daardoor vaak ook goed bij ons past, gaan we niet snel voor iets anders. Tuurlijk zijn er een aantal jaaghalzen onder ons die alsnog voor een totaal nieuwe look gaan, maar daar zijn er maar enkelen van. Kledingmerken spelen hier dus in mee. Zij creëren een nieuwe outfit, maar laten er toch bepaalde, al eerder gebruikte elementen in terug komen, zodat mensen zich iets meer thuis voelen in hun nieuwste collecties.

Black Bananas

Black Bananas is een merk dat goed weet hoe hij zijn klanten een vertrouwelijk gevoel kan geven. Al vanaf het begin van zijn merk gebruikt Wesley Balnikker het welbekende ‘Transformer Aapje’. Soms gebruikt Balnikker alleen de merknaam, maar op bijna al zijn artikelen zijn sporen van het geliefde aapje terug te vinden. Dit spreekt mensen aan: er is nieuwe kleding voor de consumenten op de markt, maar niet ‘te nieuw’ om zich er oncomfortabel bij te voelen!

Waarom iets anders?

Mensen schamen zich er vaak voor, maar dat is helemaal niet nodig. Het is logisch om te blijven bij iets waar je je comfortabel bij voelt! Het zorgt ervoor dat je blij bent met de kleding die je draagt, maar wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open als je eens om je heen gaat kijken. Je hoeft het dat natuurlijk nog niet te kopen, maar je verbreidt in ieder geval je wereld! Black Bananas en andere merken die je met je leven vertrouwt zijn bijvoorbeeld te vinden bij Crivaldi te Oosterhout, maar ook online kunt u uw favoriete kleding bestellen!

Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.