Hoe kies je de beste babykleding?

Een van de spannendste dingen van het ouderschap is het uitzoeken van kleertjes voor je nieuwe baby. Met zoveel leuke opties is het gemakkelijk om je te laten meeslepen en meer kleren te kopen dan je baby ooit nodig zal hebben. Er zijn echter een paar dingen die je in gedachten moet houden als je gaat winkelen voor babykleding, zodat je het beste voor je geld en je baby’tje krijgt! In dit blogartikel vertellen we je graag alles wat je moet weten!

De maat is belangrijk

Een van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij het kopen van babykleding is de maat. Baby’s groeien snel, dus het is belangrijk om kleding te kopen die je baby nu past, maar ook verschillende groeispurten doorstaat. Zoek naar artikelen met verstelbare taillebanden en drukknoopsluitingen, zodat ze langer meegaan. Je kunt ook sets met meerdere maten kopen, zodat je iets hebt dat past, hoe snel je baby ook groeit 

Duurzaamheid is belangrijk

Baby’s zijn rommelig, dus wil je er zeker van zijn dat de kleding die je kiest bestand is tegen spugen, morsen en veel slijtage. Zoek naar artikelen van duurzame materialen zoals katoen of denim die in de wasmachine kunnen worden gewassen en gedroogd zonder te krimpen of de kleur te vervagen. Vermijd delicate stoffen als zijde of wol, die speciale zorg nodig hebben en eerder verpest worden door vlekken of uitrekken 

Het moet ook praktisch zijn

Bij het kiezen van babykleding is het belangrijk na te denken over hoe praktisch ze zijn voor jou en je kind. Als je voortdurend bandjes moet verstellen of moet vechten met knopen, raak je snel gefrustreerd. Zoek in plaats daarvan naar gemakkelijk te gebruiken voorzieningen als ritsen, drukknopen en klittenbandsluitingen die het aankleden van je baby een fluitje van een cent maken. Let ook op voorzieningen als ingebouwde wanten of capuchons die extra warmte en bescherming bieden zonder extra omvang.

Veel succes met shoppen!

Het uitzoeken van kleding voor je nieuwe baby kan zowel leuk als uitdagend zijn. Met zoveel leuke opties is het gemakkelijk om je te laten meeslepen en meer kleren te kopen dan je baby nodig heeft. Er zijn echter een paar dingen die je in gedachten moet houden bij het winkelen voor babykleding om ervoor te zorgen dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Zoek naar artikelen die verstelbaar, duurzaam en functioneel zijn om er het meeste profijt van te hebben. En vergeet niet te genieten van deze bijzondere tijd, voor je het weet is je kleintje helemaal volwassen! Zoek je nog een leuk plekje om te shoppen? Kijk eens bij het ruime assortiment van Noppies, hier vind je niet alleen babykleding maar ook vele soorten positiekleding en voedingskleding.

Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.