Modetopper

Tips over mode en fashion

De winter is in aantocht: 5 Trends voor de winter van 2018

De winter is in aantocht en dat betekent dat de winterkleding weer uit de kast gehaald mag worden. Wij hebben weer een aantal belangrijke trends voor aankomende winter voor je op een rijtje gezet:

  1. Opvallende kleuren

Voor de winter van 2018 geldt dat opvallende kleuren weer helemaal mogen. Hierbij kun je denken aan felle kleuren, maar ook aan opvallende kleurcombinaties. Alles is tegenwoordig weer mogelijk. Van een knalgele winterjas Stone Island tot aan sneakers in opvallende kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken.

  1. Oversized

Oversized is al een tijdje helemaal in de mode, maar ook deze winter komt dit weer helemaal terug. Vooral de winterjassen beschikken deze winter over oversized schouders. Op deze manier is een sportschool voor het creëren van brede schouders niet meer nodig! Daarnaast zitten de oversized items heerlijk losjes wat zorgt voor super comfortabele outfits.

  1. Laagje op laagje

Laagjes zijn helemaal hot! Alles mag op elkaar gedragen worden, dat is helemaal in de mode. Zelfs verschillende jassen over elkaar is “toegestaan” op de catwalks. Zo kun je al je favorieten in 1x aan! Daarnaast is het voor de koude dagen natuurlijk heerlijk warm om verschillende items op elkaar te dragen.

  1. Leren items

De leren items kunnen weer uit de kast gehaald worden: leer is weer helemaal in! Een heerlijk gewatteerde leren jas, leren schoenen of een leren broek. Alles mag dan ook met elkaar gecombineerd worden.

  1. Truien

Truien horen elke winter in je kledingkast, maar deze winter zijn de opvallende truien helemaal in de mode. Truien met opvallende prints en opdrukken behoren tot de trend van dit seizoen. Of je nu gaat voor een trui met opvallende felgekleurd design of een trui met een te gekke print. Het mag allemaal.

 

Welke items mogen in jou winter garderobe absoluut niet missen? Tijssen Mode beschikt over een ruim aanbod aan wintermode van kwalitatief hoogwaardige merken.

Glamour & Fashion, Kleding, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *