Modetopper

Tips over mode en fashion

De meest gedragen merkkleding in Nederland

Merktruien: vaak heeft iedere man wel een kledingitem van een merk in zijn garderobe hangen. Merkkleding straalt vaak luxe en exclusiviteit uit. Het geeft je een status. Uiteraard zijn er ontzettend veel kledingmerken voor mannen. Dit maakt de keuze voor een bepaald merk vaak moeilijk, maar toch heeft vaak iedere man wel een voorkeur voor een bepaald merk. Welke merken worden het meest gedragen door mannen in Nederland? Wij hebben een kleine selectie gemaakt van de meest gedragen merken.

1.      Stone Island

Stone Island kleding staat bekend om de sportieve, maar stijlvolle uitstraling. Dit merk hangt tussen de grootste luxe- en streetwear merken in. Stone Island is een Italiaans modemerk, wat gelanceerd is in 1982. Het merk staat bekend om hun hoogwaardige bewerking van stoffen en de bijzondere stofkeuze. Het merk werkt met bijzondere, technische stoffen, die vaak beschikken over de meest opvallende designs en kleureffecten. In Nederland zijn er maar enkele verkooppunten van Stone Island. Het wordt vooral verkocht in grote steden. Dit maakt het merk ook exclusief. Het merk verkoopt veel kledingitems, waaronder een Stone Island trui, een jas, shirt, blouse en polo.

2.      Lyle and Scott

Lyle and Scott is een premium modemerk met een collectie aan stijlvolle mannenmode. Het merk is begonnen en bekend geworden met hun golfkleding. Tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot een populair merk onder de jongere generatie. Voor mannen die houden van moderne kleding met een klassieke touch is het merk echt een aanrader. De collectie van Lyle and Scott bestaat onder andere uit een Lyle and Scott trui, een broek, een jas, een polo en een t-shirts. Deze collectie is een vele maten, soorten en kleuren verkrijgbaar.

3.      Naparijri

Naparijri is een Italiaans merk, opgericht in 1987. Voordat het merk kleding begon te ontworpen en verkopen, verkochten ze voornamelijk een speciale rugzak voor reizigers. Met deze speciale rugzakken zijn ze ook bekend geworden. Later zijn ze ook kleding gaan ontwerpen en verkopen, waaronder de bekende jassen die je tegenwoordig overal ziet. Ondanks dat er steeds meer kleding op de markt komt van dit merk, zoals Napariji truien, blijven vooral de jassen het meest populair.

Glamour & Fashion, Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *