Modetopper

Tips over mode en fashion

De leukste mode accessoires voor je hond

Bij de aanschaf van een hond heb je natuurlijk ook een aantal accessoires nodig. In deze blog behandelen we de meest uiteenlopende mode accessoires voor je hond, waarmee je hond kan spelen of waarmee je hond er uniek en speciaal van uit gaat zien. Honden accessoires zijn er voor zowel grote als kleine honden. Lees hieronder over de nieuwste mode accessoires.

1.      Hondenkussens

Net als voor kinderen, zijn er tegenwoordig ook Tipi tenten voor honden te koop. Dit is een leuke toevoeging aan je huis en het is ook nog eens bedoeld als hondenmand. Een andere leuke accessoire is een hondenbank. Dit is eigenlijk een kleine sofa waar je trouwe viervoeter heerlijk in kan liggen. Een ander mode item is een hondenkussen met naam. Bij hondenkussen.com kun je een hondenkussen laten bedrukken met de naam van je hond. Je kan zelf de kleur uitkiezen en vervolgens de naam erop laten bedrukken.

2.      Hondenkleding

Een hondenjas of een hondentrui kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Sommige hondenrassen hebben geen wintervacht. Hiervoor kun je een hondenjas aanschaffen om je hond warm mee warm te houden. Tegenwoordig is niets meer te gek om je hond aan te trekken. Zo zijn er zelfs speciale hondenpakjes voor carnaval. Ook wanneer je bijvoorbeeld gaat trouwen, dan kun je je hond een trouwpak aantrekken.

3.      Halsbanden

Een halsband is een vele soorten, maten, kleuren en designs te koop. Een echte mode topper voor je hond is een halsband die eruit ziet als een armband. Aan deze halsband zitten meerdere touwtjes en bedeltjes. Hierdoor ziet je hond er uit als een echte ‘fashionista’. Tevens heb je voor teefjes ook bijvoorbeeld een leuke roze halsband met strik te koop.

4.      Honden draagtassen

Kleine hondjes kun je meenemen in een draagtas. Er zijn zelfs draagtassen die eruit zien als een normale handtas. Zo lopen jij en je hond er hip bij. Ook is het zelfs al mogelijk om een rugzak te kopen waar je hond in kan of een buggy.

Glamour & Fashion, Mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *